Butik & Rådgivning

Referencer/Kundeudtalelser

Meditationsgruppe:

 

Det er første gang jeg har deltaget i en meditationsgruppe. Det har været meget udbytterigt og jeg er overrasket over hvor let teknikkerne har været at indpasse i min dagligdag.

Jeg har fået en helt anden ro og redskaber til at ændre på de ting, der før ville irritere mig.

At der er blevet præsenteret flere forskellige redskaber gør det let for mig at vælge den der passer mig bedst.

Det bedste har været at der har været så megen fokus på at beholde sin jordforbindelse.

M.O, kvinde 35 år.

 

 

Personlig Coaching:

 

 

 I mange år har Kirsten Jensen hjulpet mig igennem flere spørgsmål omkring livet, hverdagen og min sport. I starten var det et intensivt forløb med mange sessioner, hvor jeg både gennem kinesiologi og coaching fik værktøjer til at håndtere mit studie, min hverdag og ikke mindst mine præstationer på bowlingbanen. I starten i tæt samarbejde med min træner på landsholdet.

Det har været medvirkende til mange medaljer med landsholdet, sejre i udlandet og på hjemmebane. Det har lært mig at nyde min sport og gøre det jeg er bedst til, når jeg står der. Gennem tiden har jeg lært at udvikling aldrig stopper, der kommer hele tiden nye spændende ting at lære. Både på bowlingbanen men også i det daglige. Især nu hvor studiet er udskiftet med et job, hvor jeg møder mange forventninger.

 

Jeg er meget taknemmelig for det jeg har lært om mig selv i de snart 7 år vi har arbejdet sammen. Når jeg kan mærke nye spørgsmål eller tankerne fylder for meget - så ved jeg hvor jeg kan søge hjælp. Dog går der nu længere og længere tid mellem sessioner, da jeg bruger de værktøjer jeg har fået til at møde de udfordringer jeg møder, dels i mit job som fysioterapeut og dels i mit virke som elitebowler. Jeg har lært at forene min elitesport med et almindeligt hverdagsliv og det er jeg meget glad for at være nået til i dag.

Kamilla Kjeldsen, august 2010.

Kinesiologi:

 

I 1991 fik jeg stillet diagnosen kronisk tyktarmsbetændelse og var indtil 2005 indlagt flere gange. Sidste gang akut med henblik på stomi. Til mit held skete der en fejl og de fik mig aldrig opereret. Så bestemte jeg mig for at tage sagen i egen hånd og undersøge alternative muligheder.

Jeg tog kontakt til Susanne i Helsehjørnet og fik nogle gode kostråd og bøger jeg kunne læse.Det hjalp rigtig godt, men stadig var der mange ting jeg ikke kunne tåle at spise. Bl.a. skulle jeg udelukke rugbrød, havre, ris og alle mælkeprodukter.

Da jeg i et tv-program sommeren 2009 hørte om Annette Heicks helbredelse via kinesiologi spurgte jeg Susanne om en dygtig kinesiolog. Hun foreslog Kirsten Jensen fra ISIS.

Jeg mente at min sygdom mindede om allergi i forhold til hvordan jeg reagerede på de ovennævnte fødevarer. Kirsten var af samme opfattelse. Vi gik i gang og allerede efter første behandling begyndte jeg at spise rugbrød. Først en halv i madpakken, nogle dage efter to halve osv. Efterhånden som behandlingerne skred frem prøvede jeg med havregryn, yougurt, ris og alle de andre ting.

Efter 5 behandlinger er alle disse fødevarer nu en fast del af min kost og jeg føler jeg er kommet et kæmpeskridt tættere på at være helbredt.

Heine Plougman

 

oOo

 

Tak for alt det, du gennem årene har gjort for mig.

Du har givet mig værktøjer, så jeg indtil nu har haft mulighed for at "hjælpe mig selv".

Skulle jeg atter få brug for det, så ved jeg , hvor jeg skal henvende mig.

Kærlig hilsen Mona.

 

oOo

 

Det har været en meget positiv oplevelse for mig - jeg var jo meget skeptisk i starten. Det har overrasket mig at det virkelig hjælper. Jeg er blevet MEGET bedre til at sætte grænser og komme over mine kriser når jeg er ked af det. Jeg er nok også blevet bedre til at gøre noget for mig selv istedet for altid at tænke på de andre først.

Kristina, 15 år.

 

oOo

 

 

Jeg synes virkelig jeg kan mærke det og mine forældre synes jeg har forandret mig til det gode. Det har overrasket mig vildt meget at man sådan kan tale med kroppen - det troede jeg ikke at man kunne.Det er som om kroppen fortæller hvad man kan gøre ved sine problemer. Jeg har fået det bedre socialt med vennerne og jeg har lært at styre min vrede bedre.

Kamilla, 13 år

 

oOo

 

Parterapi:

 

Kære Kirsten

Vi synes lige vi ville sende dig et kort og sige tak, og som du kan se - så lykkedes det for os (kortet var et bryllupsbillede)

Vi havde en uforglemmelig dag.

 

Kærlig hilsen

Susanne & Klaus

Healing:

 

Jeg har døjet med irritabel tyktarm i mange år og deraf følgende mange uspecifikke intolerancer overfor div. fødevarer og jeg var SÅ træt af det. Jeg har prøvet ALT mellem himmel og jord og lært en masse men IKKE blevet kureret!!
 
Efter én behandling hos Kirsten ændrede mit fordøjelsessystem sig radikalt til det bedre.
Jeg har ikke kunnet spise brød, hvedemel, speltmel etc. uden at få det meget dårligt og efter beh. trappede jeg langsomt op over ca. 1 måneds tid ti,l at jeg idag, seks måneder efter spiser RUGBRØD!!! Hvor fedt er det lige.... det er himmelsk ;0) og andre intolerancer er for nedadgående.
 
Under behandligen er Kirsten tilstede med et meget empatisk nærvær, som på én og samme tid lader dig gøre din 'rejse' selv, men er der hvis du har brug for støtte til at komme igennem 'gammelt stof'. Meget proffessionelt.
 
Hun afsluttede med en test om jeg havde brug for at komme til flere behandlinger, og det havde jeg ikke!!
Hvor ærligt er det ikke!!
På den måde får hun jo ikke mange kunder, men derfor denne henvendelse, fordi hun er alle pengene værd og siger ikke at man skal komme igen, hvis der ikke er grund til det.
Helt ærligt og redeligt.
Jeg vil gerne give Kirsten mine varmeste anbefalinger.
 
Venlig hilsen
Rita Østergaard, Aalborg

 

oOo

 

Hei Kirsten!
Takk for sist! Jeg må fortelle deg at jeg har ikke særlig smerter i kroppen etter behandlingen du ga meg. Jeg kjenner det litt i den høyre hoften, men det er ikke slik som det var tidligere. Har heller ikke det ubehagelige presset i hodet lenger. Tenkte det var greit for deg å få en tilbakemelding.  
 
Vennlig hilsen Turid 

 (smerter ift. slidgigt)

Du er her: Forside RÅDGIVNING Referencer/Kundeudtalelser

Print siden