Butik & Rådgivning

Brevkassen

Her kan du stille dine spørgsmål, der måtte vedrøre kinesiologi, samtaleterapi og healing.

Du kan også spørge om generelle ting vedrørende spiritualitet.

Jeg vil efter bedste evne forsøge at svare dig eller henvise dig til andre, der kunne have svar på dine spørgsmål.

Denne brevkasse egner sig kun til korte spørgsmål og kan ikke erstatte besøg hos behandlere/læge.

Husk at skrive hvis ikke du vil have dit spørgsmål offentliggjort her på siden.

 

Du kan stille dit spørgsmål her.

 

Det er et uhyggeligt navn den butik har .Hvad står det for?

 

Svar:Der er såmænd slet ikke noget uhyggeligt over det navn. Det uhyggrlige ligger i folks tanker og ikke mindst mediernes spekuleren i frygt.

Isis er i store dele af verden et ganske almindeligt pigenavn. Butikken er opkaldt efter den egyptiske gudinde ISIS , som står for bl.a. Kærlighed, magi(forvandling) og healing.

I den kristne begrebsverden er hun at sidestille med Jomfru Maria.

Når det så er sagt, så skal jeg da slet ikke lægge skjul på at det har været meget besværligt med folks reaktioner, men min holdning er også at fordi nogle få -undskyld udtrykket - idioter og fanatister ud af verdens samlede befolkning ikke opfører sig pænt - så vinder de hvis vi andre underlægger os frygten, dels for dem og dels for andres forargelse og fordømmelse.

Så derfor beholder butikken sit navn og håber på at kunne gøre bare en lille forskel i en lige nu kaotisk verden.

Hvis du tager et kig her på siderne   kan du blive meget klogere på at der intet uhyggeligt er at finde her.

 

 

Hej Isis.

Jeg vil gerne spørge, hvad er energimedicin?

mvh Bent Hansen

Svar:

Hej Bent.

Tak for dit spørgsmål. Når man arbejder med energimedicin betyder det at man arbejder sammen med kroppens egne energier. Dvs. at man arbejder på at genskabe den optimale balance i kroppen uden fx. lægeordineret medicin. Energimedicin kan sagtens arbejde sammen med den lægeordinerede medicin - det er der også nogle der vælger.

Einstein beviste, at alt er energi. Det er helt bogstaveligt korrekt og gælder derfor også for vores fysiske krop. Derfor giver det resultater at arbejde med kroppen via energetiske metoder. Ligeledes arbejder man ud fra helhedsprincippet, der betyder at alt hænger sammen. Således kan man godt arbejde med sine tankeformer for at løse et fysisk problem og omvendt.

Eksempler på energimedicin kunne være:

Kinesiologi, akupunktur, homøopati og healing.

Du kan læse mere om kinesiologi her.

mvh Kirsten

 

Hej ISIS.

Jeg har læst et sted at kinesiologi kan skabe sammenhæng mellem krop og psyke. Hvordan skal det forstås? Jeg har svært ved at tro på, at det man tænker spiller nogen rolle for min krop?

Med venlig hilsen Hanne Pedersen

 

Svar:

Hej Hanne.

Tak for dit spørgsmål, som er et af de store af slagsen :-) Jeg skal prøve at svare så godt jeg kan.

Hvis vi nu antager at alt i denne verden er energi og at al energi påvirker hinanden, så bliver det måske lidt lettere at forstå. Hvis du fx. kommer ind i et rum, hvor der lige har været et vildt skænderi kan de fleste fornemme den dårlige stemning, som let smitter af, så man selv mister sit gode humør. Prøv engang at mærke hvad der automatisk sker i din krop, hvis du smiler over længere tid. Dit humør kan slet ikke undgå at blive bedre.

Dvs. at et smil fremkalder glæde, glæde er en følelse, der påvirker din krop, din krop reagerer på dit smil, så den måske føles lettere, mindsker evt. smerter eller bare generelt føles godt.

Indenfor kinesiologi går man ud fra at krop og psyke hænger sammen. Dvs. at hvis du fx. har et fysisk symptom, fx. ondt i maven, kan der også være et følelesesmæssigt problem involveret.

Ved hjælp af muskeltesten erd in egen krop med til at afdække hvor problemet ligger og hvad der skal til for at rette op på det.

Det kunne jo være at man havde ondt i maven pga. stress, angst eller noget helt andet, som man ikke helt er bevidst om endnu.

Kroppen prøver jo at give besked via forskellige symptomer at man måske ville have godt af at ændre på noget i sit liv.

Desværre taler den noget nær "russisk" og er svær at forstå og det er her kinesiologien kan bruges til at "oversætte" hvad kroppen prøver på at fortælle.

 

Jeg havde engang en klient, der var højgravid og alt var forløbet perfekt op til dato for termin. Da så datoen nærmer sig og hun begynder at få plukveer og optakt til rigtige veer går de hver gang i stå. Hun er gået to uger over tid, da hun kommer til mig og skal sættes i gang dagen efter - det er hun rædselsslagen for.

Vi tester hende og alt er tilsyneladende ok. Indtil vi tester ind på hvad der stopper veerne. Det viser sig at hun som ganske ung oplevede et overgreb, der fik hende til at beslutte at aldrig mere skulle nogen eller noget få lov at bestemme over hendes krop.

Den beslutning havde hun sluppet for længst troede hun. Men kroppen huskede og det var den der spændte ben for hende nu. Da vi fik frigjort den gamle stress omkring denne opelvelse begyndte hun at få plukveer og om natten fødte hun den dejligste søn.

Så selv en meget ubevidst tanke/følelse kan lave stor ravage.

 

Hvis du har fået lyst til at vide noget mere om emnet kan jeg anbefale denne DVD " Verden på hovedet" , DVD "You can heal your life" med Louise L. Hay (danske tekster) eller bogen "Helbred dit liv" af Louise L. Hay.

mvh Kirsten

Du er her: Forside RÅDGIVNING Brevkassen

Print siden