Butik & Rådgivning

Lifewave

Lifewave-plastre, også kaldet “akupunktur uden nåle”) bruger akupunktur-punkterne på kroppen til at stimulere kroppensnaturlige  energiflow, hvorved din krop bringes i balance. Lifewave plastrene kan ofte fjerne smerter - også kroniske - på få minutter, de giver dig masser af energi og overskud i en travl hverdag, bedre psykisk balance og humør, bedre søvnkvalitet og restituering af indre organer og vægtregulering. Der er specielle detoxkure med plastrene til anti-aging, sund hud og udrensning for affaldsstoffer i kroppen både fysisk og psykisk. Det på en helt igennem naturlig måde, som ikke gør skade på kroppen. Lifewaveplastrene genskaber en naturlig balance i krop og psyke.

 

Hvis du har lyst til at komme til et infomøde om Lifewave holdes der løbende møder i hele landet og i udlandet også.  

Kom til en hyggelig og informativ aften med fokus på LifeWave’s sundhedsteknologi og den hélt unikke forretningsmulighed.

Vi tager gerne imod gæster som har smerter, for så kan vi håbe at plastrene kan vise deres effekt med det samme!

Du kan holde øje med aktuelle møder her på siden under kurser/foredrag eller på Facebook under begivenheder.

Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe 26590967 for yderligere info.

 

 

Kurserne er gratis, men du skal tilmelde dig via ovenstående mail eller telefon, da der er begrænset antal pladser.

Har du ikke mulighed for at møde op, så kontakt mig gerne for et privat møde hos dig, hvis du vil invitere nogle andre, du mener kunne have gavn af den fantastiske virkning af disse plastre.

 

Du er også meget velkommen til at kigge indenfor i butikken og få en snak om hvordan mulighederne er med plastrene. Både om virkningen kan hjælpe dig eller hvis du er interesseret i forretningsmodellen.

 

Du kan læse mere om Lifewave her

Hvis du ønsker at købe produkter eller tilmelde dig kan du bruge koden 831460 (sponsor-id)på indkøbssiden her.

 

 

Kundeerfaringer:

 

Min egen:

For 3 år siden fik jeg en roskade, der resulterede i en revnet menisk og næsten overrevet korsbånd i højre knæ. Sportfkirurg frarådede operation og siden har jeg hldlt knæet "på plads" med fysiske øvelser og smerte hver dag.

Samt betalt en regning i form af hævet knæ, smerte og støttebind 1-2 uger efter at jeg har ignoreret råd om ikke at danse, hoppe og løbe.

Jeg besluttede at gå ind i Lifewave, hvis det kunne kurere mit knæ!!!

Plastre på i en uge - uden andet end lidt smertereducering. Havde dømt - det virker ikke, da jeg mødte en lidt mere erfaren plasterpåsætter.

Hun føjede lige et ekstra plaster på. og vupti, væk var smerten.

Hun bad mig gå på hug. Jeg svarede at det kunne jeg da godt, men så måtte hun hjælpe mig op igen!

Stor var min overraskelse, da jeg ubesværet kunne rejse mig!

Derefter var mit knæ vel plastret til i en uges tid og 7-9-13 derefter har alle smerter været væk.

Og jeg skal hilse og sige at jeg ikke har sparet på mit knæ.

Jeg danser nu swing og rock'n'roll mindst een gang om ugen, selv en helt eftermiddag med vals fik mig ikke i knæ!

At min regelmæssige migræne så også er væk og min søvn er helt vanvittigt forbedret(synes egentlig selv jeg sov ganske fint) tager jeg med som en positiv bivirkning.

Så jeg er solgt og har også haft super gode klientresultater.

Kirsten Jensen

 

**********

Lis Haugaard:

Jeg kom med højre håndled og ventre hånd forstuvet efter et grimt fald. jeg var ikke istand til at bruge begge hænder overhovedet og det gjorde meget ondt.

Jeg fik plastre på mit håndled på højre arm og efter ganske få minutter var der ingen smerte. Fik et plaster på ved lillefingeren på venstre og der forsvandt smerten også.

Men hævelsen på begge hænder forsvandt også langsomt over de næste ca 10 minutter. Jeg kunne næsten ikke tro det. Så jeg prøvede lige at banke lillefingeren imod en kasse og det gjorde ikke ondt!

Og jeg kunne løfte et glas, åbne min taske, selv tage tøj af og på og det kunne jeg altså ikke da jeg kom.

På vejen hjem kunne jeg endda selv tanke benzin på bilen. Bare rolig, jeg kørte ikke selv.

Med til historien hører at højre håndled faktisk var brækket, da vi blev enige om at en tur rundt skadestuen nok også var fornuftigt.

Men det gjorde ikke ondt at få den gipset ind og al hævelse var væk.

 

**********

Kvinde, 40 år:

akut hold i ryggen. Fik hjælp af to små plastre, da Kirsten kunne se jeg havde ondt, da jeg kom ned i butikken. mærkeligt, men det virkede?

 

**********

Mand, 52 år:

Jeg er ellers ikke meget for det alternative hokus pokus, men jeg lod mig overtale til at prøve fordi jeg havde djævelsk ondt i ryggen. Jeg fik et plaster i nakken og kunne mærke noget, svært at beskrive hvad det var - men der skete et eller andet i kroppen. To plastre på ryggen reducerede smerten en del, men den gik ikke væk. Jeg skulle have dem på i 12 timer og da fjeg tog dem af opdagede fjeg at jeg faktisk ikke havde ondt længere.

Jeg har nu købt plastre så vi har dem på hylden, hvis jeg får ondt igen.

 

 

 

At blive forhandler af Lifewave:

 

Livet er så vidunderligt når man brænder for det man laver – og jeg er faldet pladask for Lifewave-konceptet. Jeg har  været i Network Marketing før og fundet gode produkter, men har aldrig rigtigt gjort det helt store ved det. Før nu. Men med disse fuldstændige unikke produkter fra Lifewave er det den eneste rigtige måde!  Man præsentere produkterne gennem at anbefale det til andre. Samtidig med at man får en oplevelse af hvad produkterne kan med det samme. Ofte er der øjeblikkelig smertelindring – også for kroniske smerter! Dette er jo helt igennem fantastisk. Network Marketing går ud på at anbefale unikke produkter til andre og træne dem i at benytte dem med succes. Med disse produkter fra Lifewave gør vi en kæmpe forskel for folk med smerter, søvnproblemer, kroniske sygdomme m.m. og løfter energi niveauet markant på verdensplan. Lifewave er nu i 110 lande.

Efter at have prøvet virkningen på egen krop er jeg slet ikke i tvivl længere. Samtidigt er det det værktøj jeg tit har savnet i klinikken, de få gange hvor jeg er kommet til kort med min anden viden og behandlinger.

Har du lyst til at være med til at udbrede disse simple og unikke værktøjer – Lifewave plastre og produkter – til en verden som lider og har hårdt brug for at blive lindret, eller komme af med ubehagelige smerter og mange andre lidelser, så har du muligheden for at være med i vores team og samtidig blive belønnet for det. Det kræver ikke startkapital eller særlig uddannelse, og det betyder ikke noget hvor man bor i landet. Det eneste det i virkeligheden kræver, er dit eget drive til at hjælpe andre og lære noget nyt .

Vi har et fantastisk godt team med gratis træning og møder og jeg vil elske at se dig i mit Lifewave-team

Vores møder dog træning gør at du bliver klædt godt på til at kunne hjælpe dig selv og andre.

 

For at blive uafhængig distributør af Lifewave produkter, kan du se mere på www.lifewave.com eller kom til vores møder hvor du også kan prøve plastrene af.

Du er her: Forside RÅDGIVNING Lifewave

Print siden