ISIS

 


Sundhedsordning

ISIS tilbyder virksomheder et samarbejde om en sundhedsordning.

 

Vis medarbejderne at der sættes pris på dem - også når de er lidt pressede.

Det kan betale sig i den sidste ende, det sparer på udgifter ifm. sygemeldinger.

  

Rent praktisk kan du købe enkeltydelser til den enkelte medarbejder eller du kan vælge at lave en klippekortsordning, der gælder for hele personalegruppen.

Med i ordningen er en orientering på et personalemøde, så dine medarbejdere er godt klædt på til at udnytte ordningen optimalt.

 

Ring eller skriv for yderligere oplysninger og et uforpligtende møde/tilbud.

 

Og husk at det er fradragsberettiget at passe på de gode medarbejdere.

Udtalelse fra Dansk Plejeservice.

 

Vi har indgået en aftale om sundhedsordning til mit personale med ISIS. De blev fint introduceret på et personalemøde af Kirsten Jensen og jeg har flittigt brugt ordningen. Jeg tilbyder mine medarbejdere x antal gange til behandling og de har hver gang meldt tilbage om stor effekt. Det har været medarbejdere med en fysisk "skavank", der betød sygedage regelmæssigt eller medarbejdere, der psykisk "hang lidt".

Jeg har oplevet en kompetent behandling med stor effekt - ligeledes er Kirsten heller ikke bleg for at sige hvis hun mener hun ikke kan stille noget op.

Resultatet er glade og raske medarbejdere, der er i  stand til at udføre deres arbejde med overskud til brugerne og væsentligt færre sygedage.

Det har været en virkelig god investering og jeg er sikker på at det er medvirkende til at fastholde mit dygtige personale.

Jonna Vall, direktør

 

  

Udtalelser fra medarbejdere i tilknyttede virksomheder:

 

Jeg vil gerne sige tak for den hjælp det har været at min arbejdsgiver har sendt mig ind til dig. Det er helt fantastisk at slippe for den daglige smerte "bare" ved at følge de gode råd du har givet mig.

Jeg er overrasket over den hurtige virkning.

 Medarbejder inden for sundhedsområdet. Kvinde 35 år.

-o-

Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort hvis ikke min arbejdsgiver havde sagt jeg skulle bestille tid hos dig efter overfaldet fra den voldsomme beboer. Jeg føler jeg er blevet rustet endnu bedre til mit arbejde og fået hjælp til at slippe angsten for at gå på arbejde.

Trine, ansat i institution i Region Nord.

-o-

 

 


ISIS . Nørregade 1 . 9000 Aalborg . Tlf 98 11 64 00 . E-mail info@isis-online.dk